Elektrisch laden bij Transport Macharis

Bij Transport Macharis streven we altijd naar innovatie en duurzaamheid. We zijn verheugd om onze nieuwste toevoeging aan de elektrische infrastructuur van Dendermonde aan te kondigen: de Hypercharger.

Hoog vermogen voor supersnelle laadtijden

Met de Hypercharger van Transport Macharis kunt u uw elektrische voertuig in een mum van tijd opladen. Dankzij het indrukwekkende vermogen van onze laadpaal kunt u uw batterijniveau tussen 20 en 80 procent opladen in slechts 30 minuten! Dit betekent dat u tijdens een korte pauze genoeg energie kunt tanken om uw reis voort te zetten, zonder lang te hoeven wachten.

Een primeur in Dendermonde

Transport Macharis is trots om de eerste Hypercharger in Dendermonde te introduceren. Als voorloper in duurzaam transport begrijpen we de groeiende behoefte aan efficiƫnte laadinfrastructuur. Met onze Hypercharger zetten we een nieuwe standaard voor snelladen, en we zijn verheugd om onze stad voorop te laten lopen in de transitie naar elektrische mobiliteit.

Transport Macharis is uw partner in duurzame mobiliteit!

Toegankelijk voor iedereen

Bij Transport Macharis geloven we dat elektrisch rijden voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze Hypercharger beschikbaar is voor openbaar gebruik. Of u nu een lokale bewoner bent, een bezoeker van Dendermonde of gewoon door de stad rijdt, u kunt gebruikmaken van onze Hypercharger tegen marktconforme tarieven.

Voordelen van de Hypercharger

  • Razendsnel opladen: Bespaar kostbare tijd door uw elektrische voertuig in slechts 30 minuten op te laden.
  • Gemakkelijke toegang: De Hypercharger is openbaar toegankelijk, dus u kunt altijd en overal snel opladen.
  • Duurzaamheid: Door te kiezen voor elektrisch rijden draagt u bij aan een schonere en groenere toekomst voor Dendermonde.