U krijgt van ons
de beste zorgen

Wij willen mee zijn. Om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden en u beter van dienst te kunnen zijn. 

Correcte en vlotte communicatie

We gebruiken alle moderne informatica- en communicatiemiddelen om de informatiestroom te optimaliseren. Onze wagens zijn uitgerust met tools die dit alles mogelijk maken. Indien gewenst kan u uw vrachtwagen live op het scherm volgen.

Uitgebreide logistieke voorzieningen

Voor elke uitdaging hebben we een oplossing. Met ons uitgebreid wagenpark kunnen we elke opdracht tot een goed einde brengen. Voor elke job hebben we de juiste tools in huis.

Erkende klantvriendelijkheid

De professionaliteit van een grote speler en de flexibiliteit van een kmo: dat krijgt u bij Macharis. Het management is 24 uur per dag telefonisch te bereiken. Op het laatste moment nog de levering aanpassen of een extra vrachtwagen inzetten? Het kan allemaal. Het is deze klantvriendelijkheid die ons de titel opleverde voor Transporteur van het jaar.

Veiligheid

Transport Macharis voert een actieve veiligheidspolitiek rond de opleiding van het personeel en de uitrusting van de voertuigen. Bovenop de verplichte veiligheidsuitrusting investeert Macharis continu in aanvullende uitrusting die verder de veiligheid tijdens laden en op de weg verbetert.

Macharis is de transporteur die met ons mee denkt, alle leveringen zijn tot in de kleinste puntjes afgewerkt

Anja DW. – Herregods-Franssen N.V.

Macharis, onze betrouwbare partner

Eric R. – Profine Belux BVBA

Macharis betekent voor ons familie. Voor gelijk welk probleem kunnen we bij hen terecht, en worden we na een gezellige babbel steeds geholpen…

Nils VDB. – Tekniplex

Met een betrouwbaarheidsgraad van quasi 100% is Macharis voor mij de perfecte warehouse partner. Een onderneming met een hart voor mens en duurzaam ondernemen.

Nora S. – Globius

Als leverancier van bekistingsmateriaal voor bouwwerven willen wij flexibel, snel en creatief kunnen reageren op de aanvragen van onze klanten. Sinds jaren is Transport-Macharis een betrouwbare partner voor onze logistiek. Hun beschikbare capaciteit en de inzet van de planners maakt dat onze aanvragen snel en correct beantwoord worden.

Stefan S. – DBS bekisting