Transport op maat

Of het nu gaat om een levering in de stad of een moeilijk te bereiken bouwwerf, grote volumes of stellingenvervoer, wij kunnen het allemaal aan. Voor elk type transport bieden we u de meest efficiënte oplossing.

Algemeen transport

Naast opdrachten binnen de Benelux, verzorgen we ook transporten naar Duitsland en Frankrijk. Deze trekker-opleggers zijn voor u op weg met volvrachten, deelvrachten of groepagevracht. Samen met u zoeken wij naar het meest geschikte type wagen voor uw opdracht.

Geen materiaal om te lossen? Geen probleem, met onze laadbrug kunnen we goederen beleveren tot aan de deur.

Volume

Volume is troef! Met onze volumecombinatie nemen we nog meer goederen mee. Dit helpt ons onze ecologische voetafdruk te verminderen en nog efficiënter te werken.

Plateau

Onze plateauwagen is ontworpen om verschillende soorten goederen en materialen te vervoeren. We passen ons aan uw specifieke eisen aan.

Met een ruim laadoppervlak en de mogelijkheid om goederen vanaf de zijkanten te laden en te lossen, biedt onze plateauwagen efficiënte transportoplossingen. We optimaliseren de laadruimte om uw goederen veilig en kosteneffectief te vervoeren.

Kraanwagen

Onze kraanwagen biedt een combinatie van transport- en hijsmogelijkheden. We lossen of laden uw lading direct op de gewenste locatie, zonder extra apparatuur of externe diensten.

Veiligheid staat bij ons voorop. Onze kraanwagen wordt bediend door gekwalificeerde en ervaren professionals.

City trailers

Moeilijk te bereiken plaats? Met onze kortere City-trailers ruilen we een deel van ons laadvermogen om toch op locatie te geraken. Deze kleinere trailers zijn ideaal voor stadsdistributie of leveringen op moeilijk bereikbare plaatsen.

Meeneemheftruck

Met de meeneemheftruck is geen enkele lading ons te veel. Zo brengen we bouwmaterialen vlot tot op de werf. Door deze flexibele oplossing in te zetten realiseren we onmiddellijk tijds- en kostenreductie voor onze klant.

Wij verzorgen uw transport

  • Vlotte communicatie
  • Flexibel
  • 24/7 bereikbaar
  • Centrale ligging
  • Goede verhouding prijs/kwaliteit