Stockeren

All in one logistic solution

Korte en lange termijn

Pick up

25.000 m2

Heeft u op korte of lange termijn opslagruimte nodig? Omdat we de goederen ook bij u kunnen ophalen en opslaan in onze faciliteiten, bieden we een alles-in-één logistieke oplossing. Het magazijn is ideaal gelegen in het industriegebied van Dendermonde. Met zowel magazijnruimte binnen als terreinoppervlakte buiten, kunnen we stockagemogelijkheden voorzien voor al uw logistieke noden.

Palletplaatsen

Uw breekbare of kwetsbare goederen zijn bij ons in goede handen. Wij behandelen elke lading met de grootste zorg en efficiëntie, zonder onnodige handelingen. Door onze ervaring met het laden, lossen en opslaan van goederen weet u zeker dat alles tot in de puntjes verzorgd is.

Locatie

Onze magazijnen zijn centraal gelegen in Dendermonde. Het middelpunt van de grote verkeersassen E40-E19-E17. Door uw goederen te stockeren tussen de centrumsteden Gent, Antwerpen en Brussel, kunnen ze vlot elke richting uit.

Ecologie

We zijn er ons heel erg van bewust dat we als bedrijf evengoed onze ecologische voetafdruk hebben. Daarom hebben we zonnepanelen geplaatst op al onze magazijnen. Zo proberen we ons steentje bij te dragen en zijn al onze gebouwen CO2 neutraal.

Wij voorzien jouw stockage

  • Vlotte communicatie
  • Flexibel
  • 24/7 bereikbaar
  • Centrale ligging
  • Goede verhouding prijs/kwaliteit